אבו סעיד אסעד נ. המוסד לביטוח


 

   

בתי הדין לעבודה

בל 002442/08

בית הדין האזורי לעבודה בנצרת

 

18/12/2008

 תאריך:

כב' השופט מירון שוורץ

בפני:

 

 



 

אבו סעיד אסעד

בעניין:

המערער

עו"ד כנען עומר

ע"י ב"כ

 


 

 

נ  ג  ד

 

 


 

המוסד לביטוח לאומי

 

המשיב

עו"ד מוניר ח'יר

ע"י ב"כ 

 

 

מטעם המערער: בעצמו בליווי עו"ד כנען

מטעם המשיב:  עו"ד ח'יר

נוכחים:

 


פרוטוקול


 

ב"כ המשיב:

למען הסר ספק ולפנים משורת הדין, על אף שלא היו תלונות בנוגע לגב בפני הועדה, אך לאור האמור במכתב הרפואי של ד"ר דוד יהודה מיום 10/9/07, שלפיו הוא כותב שהמערער סובל מכאבי גב תחתון עם הקרנה לשתי הרגליים ואף העניק לו נכות בשיעור 10%, המשיב יסכים כי עניינו של המערער יוחזר לועדה הרפואית לעררים על מנת שזו תזמן את המערער, תאפשר לו להעלות טענותיו בנוגע לגב, והועדה תבחן אם יש מקום לקבוע נכות בעניין זה.

כמו כן מוסכם, כי הועדה תתייחס לקביעת ד"ר יהודה כי נמצאה צלקת ארוכה, נוקשה וכואבת, שבגינה הוא העניק נכות בשיעור 10% במסגרת חוות דעתו ותבחן האם יש מקום לקבוע נכות בעניין זה.

מוסכם כי הועדה תזמן את המערער באמצעות בא כוחו ותאפשר לו לטעון טענותיו.

כמו כן, לנוכח קביעת הועדה, בסעיף 21 לפרוטוקול הועדה מיום 19/9/07, ולפיו השבר המרוסק התחבר בעמדה טובה, על בסיס צילום מיום 26/4/06, בעוד שעל פי קביעת ד"ר משה דניאל שניתנה ביום 8/9/06, "בצילום CT מתאריך 31/7/06 עדיין אין חיבור מלא של השבר",  מוסכם כי ביחס לחיבור האמור, תיתן הועדה דעתה, תוך התייחסות לממצאים העולים מצילום ה-CT כאמור ותקבע האם יש בכך לשנות את דעתה.

כן מוסכם כי ככל שתמצא הועדה לנכון לשנות איזה מבין קביעותיה ולהעניק לתובע אחוזי נכות נוספים על אלה שנקבעו לו, תדון הועדה מחדש גם בשאלת הפעלת תקנה 15.

 

ב"כ המערער:

מסכים. אני מבקש לחייב בהוצאות.

 

 

ב"כ המשיב:

לאור ההסכמה אבקש שלא לחייב בהוצאות.

 

פסק - דין

 

ניתן תוקף של פסק דין להסכמת הצדדים דלעיל.

 

בנסיבות העניין ישלם המשיב למערער סך של 750 ¤ בגין שכ"ט עו"ד בצירוף מע"מ כחוק וזאת בתוך 60 יום מהיום.

 

ניתן היום כ"א בכסלו, תשס"ט (18 בדצמבר 2008) במעמד הצדדים.

 

 

 

 

                                                                               

מירון שוורץ, שופט

 

 

 

 

 

רונית ב.א.


 

 

Source: 
http://info1.court.gov.il/Prod03\ManamHTML5.nsf/27D95396B770282142257523005609A9/$FILE/EDF52B6FC556A7D24225751C002B6472.html
תאריך: 
18/12/08
Case ID: 
2442_8
Case type: 
בל
סיווגים
נושאים : ביטוח לאומי
ביטוח לאומי
שופטים : מירון שוורץ
מירון שוורץ
עורכי דין : כנען עומר מוניר ח'יר
כנען עומר
מוניר ח'יר
Powered by Drupal, an open source content management system